ДИЗЕЛЬ ШОУ

ДИЗЕЛЬ ШОУ

Концерти
Шоу
Юморина

«Дизель Шоу» вирушає у Всеукраїнський тур під назвою «Весна надихає»! Львів, Полтава, Харків, Одеса, Миколаїв та Херсон - міста, які відвідають наші актори. Географія буде розширюватися. Тепер прихильники у регіонах зможуть особисто зустрітися зі своїми улюбленими акторами та насолодитися найкращим українським гумором.

Для глядачів «дизелі» готують унікальну програму, яка складатиметься з кращих номерів «Дизель Шоу» за два роки та спеціального новорічного випуску. Також будуть імпровізації, присвячені актуальним темам кожного окремого міста.

Найприємніше те, що команду «Дизель Шоу» можна буде побачити у повному складі. На сцену вийдуть: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук, Дмитро Танкович, Маруся Грицук, Євген Нікішин та Сергій Писаренко.

Обов’язково беріть із собою родичів та друзів. Створіть найприємніший вечір, який запам’ятається надовго. Бо гумор не тільки об’єднує, але й надихає, як весна. Шукайте квитки у концертних операторів вашого міста. З шаленим нетерпінням чекаємо на зустріч із вами! Ми обов’язково приїдемо до вас. Жоден карантин не зможе розлучити нас із нашими улюбленими глядачами.

Партнери