Он моя сестра

Он моя сестра

Концерти
Вистави
Музкомедія

Ексцентрична комедія

Віддати життя за друга! Чи готовий ти до цієї жертви і чи важко знайти друга, за якого варто було б віддати життя? І як показує життя, ще важче передбачити, хто виявиться другом — Він чи Вона.

Дружба між чоловіком і жінкою є однією з наймолодших форм сексуальних стосунків та навряд чи зможе змагатися із дружбою між чоловіками.

Але що означає міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, котрим жіночність природна?

Ця вистава руйнує стереотипи суспільства, що склалися, і змушує задуматися. Адже вся яскравість, скандальність та епатажність можуть виявитися лише строкатою обгорткою, під якою ховається глибокий сенс людських стосунків.

 

Рой – справжній чоловік, поліцейський та герой району. Він ненавидить свого сусіда-музиканта, який любить носити жіночу сукню та називати себе Поллі. Але після одного прикрого випадку життя Роя кардинально змінилося. Тепер він понівечений самітник, який втратив віру в себе. Виправити його недолік можуть заняття музикою, але грошей немає, і єдиний, на кого може розраховувати Рой, — це «сусідка» Поллі. І нехай на чоловіка вона не дуже схожа, ця дружба може бути міцнішою за чоловічу.

У головних ролях:

Народні артисти України Володимир Горянський та Анатолій Хостікоєв. 

А також Катерина Рубашкіна, Лілія Нагорна, Геннадій Шевчук, В'ячеслав Зосимчук.

Режисер: народний артист України – Віталій Малахов.

Художник-постановник – Сергій Шевцов.

Продюсер – Вікторія Назарова.

Тривалість – 120 хвилин.

Партнери