I Want My MTV

I Want My MTV

Фільми
Зелений театр

Кино I Want My MTV в Одессе состоится 13 сентября 2020 г, 19:00, Зеленый Театр.

Якщо ви народилися у 80-ті або на початку 90-х, то найімовірніше були свідками часів, коли доводилося цілий день чекати біля телевізора, щоб почути улюблену пісню. Це були часи, коли значимість музики важко було переоцінити. Це був золотий час MTV, якому вдалося змінити цілі покоління й залишити неабиякий слід у сучасній поп-культурі.

Але це все було у 2000-ті. А от у 1981 році поява MTV стала чимось абсолютно інопланетним — навіть у прогресивній Америці не було свого каналу для молоді. '

Тож не дивно, що він став чимось на кшталт молодіжної релігії, а музиканти й режисери вважали його найважливішим майданчиком, що був готовий показати всій Америці їхні сміливі та концептуальні ідеї.

«Я хотів показати те, як MTV просто на очах змінювало поп-культуру та наше ставлення до музики. І попри те, що ми були молодими й часом рухались майже наосліп, нам вдалося не лише створити музичний канал, а й раз і назавжди змінити всю індустрію. Впродовж років нас дивилися мільйони, але побачити, як це відбувалося зсередини, — абсолютно новий досвід».

I Want My MTV — ностальгічна подорож до початку становлення головного музичного каналу, вплив якого на молодь і досі відчутний далеко за межами Сполучених Штатів.

Партнери